Terror a La Bàscula… Arriba el Halloween Jove!

El Halloween arriba pels més joves a la Marina, concretament al recinte de la Bàscula. El dia 31 d’Octubre a partir de les 18h de la tarda, els joves de 14 a 22 anys podran gaudir d’una jornada d’oci alternatiu amb diferents activitats als diversos espais de La Bàscula.

És la primera vegada que s’engega una activitat relacionada amb el Halloween, i tal i com afirma l’Anna Campos, dinamitzadora de l’Espai Jove, ha estat gràcies a la resposta que va tenir la Nit Jove de l’estiu que “vam veure que els joves d’aquest barri tenien ganes que passés una cosa així”.

La jornada comptarà amb tot tipus d’activitats relacionades amb la temàtica de la tradició; des de espais on professionals del terror maquillaran als assistents, fins a un concurs de disfresses on els participants podran optar a premis a les diferents categories: individual, en parella o en grup.

A les 18:30h tindrà lloc l’activitat estrella més sol·licitada: l’Escape Room. Una emocionant aventura que consistirà en intentar sortir d’una sala mitjançant la resolució d’enigmes en menys de 20 minuts. Es participa en grups de 8 persones com a màxim, els quals es poden formar pel compte dels participants o bé, deixar-ho en mans dels organitzadors.

Per si fos poc, també hi haurà un taller de còctels i una Gran Festa Final que tindrà lloc a la sala gran de La Bàscula, on hi haurà música i bon ambient fins les 00.00h.

Per poder participar, és necessària la inscripció al web de La Bàscula: http://www.labascula.cat/event/halloween-2017/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.