Nit de robatoris al barri de la Marina

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

El bar La Granja i altres locals del barri van ser assaltats durant la nit del 17 al 18 de desembre.

El bar La Granja va ser assaltat la passada matinada. Una banda de lladres va rebentar la tanca metàl·lica que protegeix l’entrada del bar per accedir-hi. Un cop dintre, van destrossar les dues màquines de jocs que hi ha i van endur-se els diners de la caixa. El propietari ens comenta que no era un botí molt gran, i que a més no van tocar els productes (licors, cafè…) ni la resta del mobiliari del bar.

En tan sols un mes i mig ja és el segon cop que entren a robar al bar La Granja, que es troba al carrer Foneria, a l’alçada de la plaça de la Marina. Havien entrat amb anterioritat a principis de novembre, durant un pont. En tots dos casos els lladres han actuat de nit. Per això l’encarregat del bar La Granja, així com altres veïns del barri demanen més presencia policial a la zona.

Cal dir que aquest no ha sigut l’únic robatori comés als nostres barris aquesta nit. Els assaltants han entrat també a dos locals més, utilitzant la mateixa tècnica. Pel que sembla es tracta d’una banda que actua molt ràpidament i sense fer molt d’aldarull. Aquesta nit la policia ha detingut un dels seus membres, un home d’ origen magrebí; però es desconeix la identitat de la resta, que serien unes altres tres persones.

Es remarcable la quantitat de fets d’aquest tipus que es venen produint als nostres barris. Fa només una setmana l’ institut Montjuïc va patir també un robatori. Uns lladres van saltar al pati i van robar el coure dels fanals. Aquesta setmana ha estat el torn del bar La Granja i altres locals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.