Tret de sortida a les II Jornades de la TIAF

EVA ALBIOL|

La Taula d’Infància, Adolescència i Famílies (TIAF) ja ha posat en marxa la seva segona jornada de treball. La inauguració ha tingut lloc al Complex Esportiu La Bàscula on grans i menuts han gaudit de les activitats esportives organitzades i dinamitzades per la Taula d’esports de la Marina.

Malgrat el fred, els seus organitzadors han qualificat la jornada “d’èxit” i és que gairebé una quarantena de persones s’han acostat a La Bàscula per fer activitats d’escalfament a mans d’Alberto Costas i el Centre Cultural Estrellas Altas, per jugar amb les tradicionals activitats de futbol i bàsquet organitzades per l’Escola de Futbol Ángel Pedraza, Zona Franca FC, Unió esportiva de Sants i el Club Esportiu la Marina, o bé, per realitzar dansa amb nadons amb la Fàtima Campos. El lema de la jornada ha estat” Pel dret de nois i noies a fer Esport“. Ara bé, la TIAF ha insistit que per a què el projecte tingui èxit “cal que els serveis i professionals que treballen amb la infància i l’adolescència arreu del territori també s’hi impliquin”.

 

DSC_0017
Activitats de futbol organitzades per l’Escola de Futbol Ángel Pedraza, Zona Franca FC i Unió esportiva de Sants

 

DSC_0005
Una vintena de persones han participat a les activitats d’escalfament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les jornades no s’acaben. Així, demà la TIAF estarà a la Sala d’actes Pepita Casanelles ( Pg de la Zona Franca, 185) de 08:30 a 14:30 hores. Podeu consultar el programa fent clic aquí.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.