Desarticulats dos punts de venda de drogues a la Marina

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants- Montjuïc van detenir el dilluns 10 de juliol quatre homes de 37, 31, albion silver 41 i 45 anys, buy albion silver de nacionalitat marroquina els dos primers, i espanyola els altres dos, i també dues dones de 47 i 38 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, albion gold defraudacions de fluid elèctric i pertinença en grup criminal.

Alertats per alguns veïns, la Unitat d’investigació de la comissaria de Sants-Montjuïc, van iniciar les seves investigacions després que els agents de l’oficina de relacions amb la comunitat realitzessin diferents visites a la zona i van comprovar els delictes pels quals se’ls acusa.

Dilluns, efectius del Grup Especial d’Intervenció, de la Canina, de Seguretat Ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos operatius de la Regió Metropolitana de Barcelona conjuntament amb els investigadors van participar en sis escorcolls i entrades judicials en els domicilis on vivien i des d’on traficaven els detinguts als qual se’ls acusa de pertinença a grup criminal.

El dispositiu per aturar la venda de drogues en els carrers Aviador Ruiz de Alda i Aviador Franco ha permès desactivar dos punts de venda de cocaïna, cheap albion gold haixix i marihuana, cheap albion silver i desmantellar dues plantacions de marihuana amb la seva infraestructura preparada per al cultiu simultani de 200 plantes. Es va localitzar el pis on els responsables del grup criminal amagaven la droga que posteriorment es venia al gram en els punts de venda, arribant a tenir una afluència de 60 compradors diaris.

El dispositiu es va tancar amb sis entrades simultànies en els domicilis d’aquests carrers amb intervencions de 200gr de cocaïna, 240gr de haixix, 5gr de metamfetamina, i 2.000gr de marihuana amb làmpades i transformadors per mantenir les 200 plantes d’aquesta substància, estris com balances de precisió, i embolcalls, i més de 10.000 euros en bitllets fraccionats.

Un dels gossos dels acusats va assaltar a un policia mentre es procedia l’escorcoll

En una de les entrades, buy albion gold un gos de raça perillosa que es trobava en una de les habitacions va mossegar un dels policies a l’avantbraç esquerra, cheap albion gold motiu pel qual va ser traslladat a un centre mèdic per administrar-li vacuna antitetànica. En total hi havia set gossos en diferents domicilis dels quals se’n van fer càrrec veïns i també serveis municipals de la gossera.

Els sis detinguts han passat aquest dimecres a disposició judicial després de declarar a comissaria. buy albion gold Dos dels quatre homes tenen cinc i tres antecedents per furts i tràfic de drogues.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.