L’IES Lluís Domènech i Montaner acosta als alumnes l’experiència d’un procés creatiu amb el projecte ‘En creació’

Rafel Vidal

L’Institut Lluís Domènech i Montaner ha presentat aquest dimecres el projecte educatiu ‘En creació’ a través del qual ha convidat els alumnes de l’optativa de Visual i Plàstica de 4t d’ESO a viure en primera persona l’experiència d’un procés creatiu artístic.

“Durant el seguiment d’aquest procés es faciliten eines pròpies del llenguatge visual i plàstic perquè l’alumne pugui comunicar, a través d’elles, les seves emocions i inquietuds” ha assenyalat Ada Vázquez, professora i encarregada del projecte, que al mateix temps ha recordat que el treball s’ha desenvolupat en una “etapa clau” per a la formació de l’alumnat.

Els 32 estudiants han comptat amb l’assessorament  educatiu i creatiu d’Experimentem amb l’Art (EART) i de membres del col·lectiu artístic El Trastero, format pel fotògraf Toni Payan i l’artista plàstica Ada Vázquez, que han compartit amb els alumnes la seva experiència a l’hora d’enfrontar-se a un procés creatiu.

La tasca dels professionals d’El Trastero es fonamenta en la barreja de diferents llenguatges artístics, com les arts plàstiques i visuals, la fotografia o el collage, de cara a cercar “una comunicació honesta i directa”. El Col·lectiu resideix actualment a EART, on desenvolupen la seva tasca artística.

L’exposició es podrà visitar fins al 30 de juny a la planta baixa de l’Institut Lluís Domènech i Montaner

Galeria fotogràfica

Més informació

En creació, un projecte d’art a l’aula 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.