La Marina Solidària: recollida de joguines al barri

Un NadaCARTELL NADAL SENSE TEXTl més torna La Marina Solidària, la recollida de joguines noves i material escolar pels petits del barri que més ho necessiten. Aquest any, però, el repte és encara més gran: enlloc d’anar destinats a 50 nens, en seran 250.

Per tal d’assolir-lo, els veïns ja poden dipositar els seus presents a les parròquies del barri des d’aquesta setmana. Els dies 3 i 5 de gener de 17 a 21h la recollida se centrarà a l’estand de la Plaça de la Marina, acompanyada de la programació especial en directe de La Marina FM que animarà l’ambient des del carrer.

Les previsions per la tercera edició de recollida de joguines als barris de la Marina són positives, ja que l’any passat se’n van aconseguir més de 500 pels nens i famílies del barri. Aquest any també en rebran l’Escola Nostra Senyora de Montserrat i la Fundació Mans a les mans. Principalment es necessiten joguines per nens fins als 13 anys, material pel pati (pales, galledes), pilotes de diferents esports, llibres de lectura i material escolar.

A més a més, s’amplia també el nombre d’organitzadors d’aquesta iniciativa, comptant amb La Marina FM, el Diari La Marina, la Unió d’Entitats, les parròquies de Sant Cristòfol, Sant Bartomeu i Mare de Déu de Port i l’Associació de Veïns de Sant Cristòfol.

És la tercera edició d’aquesta iniciativa i les previsions són molt bones, ja que l’any passat es van recaptar més de 500 joguines pels nens i famílies del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.