Collboni: “El PSC ha aconseguit una inversió de 2,8 milions pels carrers de la Marina”

L’alcaldable de Barcelona parla del projecte, del dret a decidir i dels seus plans per arribar a l’Alcaldia


En una entrevista a La Marina FM, Jaume Collboni, candidat del Partit Socialista de Catalunya a la l’Alcaldia de Barcelona, ha assegurat que “s’invertiran 2,8 milions d’euros per millorar carrers i places de la Marina”. Aquests diners sortiran de la construcció d’una residència d’estudiants a Sants que generarà un superàvit de 4 milions, i 2,8 milions d’aquests es destinaran al nostre barri.

“Pels socialistes, són tan importants els veïns de la Marina com els de la Diagonal”

Collboni qualifica la inversió d’un acte de justícia, que demostra que, pels socialistes, són tan importants els veïns de la Marina com els de la Diagonal o Passeig de Gràcia.
Aquesta inversió és realitzarà gràcies a un pacte entre el PSC i CiU, que també permetrà la construcció d’un casal, les característiques i funcions del qual encara s’han de pactar amb les entitats del barri, que acabaran de definir la seva tipologia.
Les obres, que proposen una renovació del paviment, el mobiliari urbà, les zones verdes i parcs infantils, començaran al primer semestre de l’any vinent i afectaran, entre d’altres, els carrers Bronze, Alumini o a l’interior de l’illa d’Alts Forns. En qualsevol cas, Collboni veu difícil pactes a gran escala amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, sobretot pel que fa l’aprovació dels pressupostos.
Encara que es va mostrar partidari del dret a decidir, el líder socialista va assegurar que no votaria a la “consulta” del 9N, ja que la considera “poc seriosa”. Pel que fa a la informació publicada per “El Mundo” aquest mes d’octubre sobre els presumptes 12,9 milions d’€ de Xavier Trias a Suïssa, es va mostrar molt “impactat i preocupat”, tot i que respecta la presumpció d’innocència de l’Alcalde. Va confessar, però, que Barcelona té “un alcalde sota sospita” i això perjudica la institució de l’Ajuntament.

“Pactaria amb formacions com Guanyem, sempre i quan hi hagi coherència entre els programes”

A més, Collboni s’ha mostrat convençut de les seves possibilitats d’arribar a l’Alcaldia. “Vull i puc guanyar”, malgrat la fragmentació política de la ciutat. “No pactaria amb el PP o Ciutadans per governar”, però ha allargat la mà a altres formacions d’esquerres com Guanyem, per “fer un decidit gir a l’esquerra, sempre i quant “hi hagi coherència entre els programes d’uns i altres”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.