Una filial de PAH Barcelona a La Marina

ANA SANCHEZ |

Joves de l’Assemblea 15-M de La Marina volen encetar un grup de suport per a persones en risc de desnonament al barri. La iniciativa va sorgir després d’un polèmic cas que va deixar sense casa a una dona, els seus tres fills i la seva mare a finals del juliol passat.

El projecte va començar amb una xerrada amb un membre de la PAH de Barcelona per aquelles dates, i es va recuperar fa dues setmanes amb una reunió a la qual van assistir unes deu persones. Aitor Lázaro, un dels impulsors d’aquesta iniciativa, explica “hem vist sempre que el tema de la habitatge és un problema en un lloc com aquest”.

L’objectiu del grup de suport seria agilitzar els tràmits entre la PAH de Barcelona i els desnonaments que hi hagin al barri. La part jurídica recauria en la PAH, que són els que tenen els recursos, mentre que el grup local s’encarregaria sobretot de la difusió i mobilització.

Lázaro desitja que la gent perdi la vergonya i demani ajuda quan estigui en aquest estat perquè “tot el món té dret a un habitatge i és injust que per qualsevol situació que s’hagi produït perdis la teva casa”.

Les reunions serien quinzenals a L’Engranatge Ateneu Popular. Necessiten gent que es pugi implicar amb el projecte per portar-ho endavant.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.