Compartiu els vostres plans de Setmana Santa i la diferència amb altres anys abans de la pandèmia. Què fareu?

Calidoscopi

Albert Dausedas

Doncs a diferència d’altres anys que feia alguna sortida, algun petit viatge, em quedaré a Barcelona amb la família, fent alguna activitat a l’aire lliure a la ciutat amb la parella i els fills a algun parc o als voltants, celebrarem la mona i intentaré descansar i desconnectar els quatre dies que són festa, dedicant temps a la família. Barcelona té moltes possibilitats i moltes activitats a fer.

Esther Pérez

Aquesta setmana santa no deixa d’estar marcada per la situació especial que vivim des de fa més d’un any. Tot i que moltes habitualment ens desplacem fora de Catalunya per aquestes dates, enguany redescobrirem indrets més propers. Aquest parèntesi ens permet també revisar amb calma projectes que tenim pel barri i analitzar amb més tranquil·litat les possibles respostes a la realitat que ens envolta i com sempre, “carregarem piles” com es diu col·loquialment per tornar amb més energia, això no canvia.

David Labrador

Amb la situació actual, aquest any em quedaré a Barcelona. Potser aniré algun dia a la muntanya o al cinema i el teatre, ja que com sempre dic, la cultura és segura. També recomano seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i tenir molta precaució aquesta Setmana Santa. La meva recomanació és intentar no sortir de la nostra bombolla de convivència i viatjar poc aquests dies.

Georgina Lázaro

Aquest any serà molt diferent com també ho va ser el passat. Malgrat que la situació està millor no marxaré de viatge. Potser passaré algun dia fora per fer muntanya. Aprofitaré per gaudir de la ciutat: per caminar-la a un ritme pausat i despreocupat deixant-me perdre pels seus carrers i acabar fent un cafè a una plaça; començar el dia sortint a córrer per la muntanya de Montjuïc i acabar-lo passejant vora el mar i si el temps acompanya nedar una estona. Passaré la Setmana Santa amb la ciutat.

Pepe Pérez

Continuar treballant com sempre. Les necessitats i els problemes no tenen aturador, i el nostre compromís és amb la ciutadania que tampoc descansa, que cerca solucions i que pateix cada dia la injustícia, la desigualtat i fins i tot la marginació. Estem al servei i al costat de les persones, i mantenim l’atenció a tothom que ho necessiti, exactament igual que en anys anteriors.
El compromís polític no té més descans que la satisfacció de poder ajudar a millorar la vida de la gent.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.