Catalunya Sí que és pot busca el vot indecís a La Marina

Aquest passat 23 de setembre, quan solament falten dos dies per tancar aquesta campanya electoral i en un ambient en el qual segons mostren les enquestes cada partit haurà de disputar-se fins a l’últim minut i un per un els vots dels encara indecisos, la candidatura de Catalunya Sí que és Pot va arribar a la Marina per intentar inclinar el vot a favor seu.

En un míting, realitzat a la plaça de la Marina, a les 6.30 de la tarda i amb una durada d’aproximadament una hora, la candidata de Catalunya sí que és pot per Barcelona, Cristina Fernández, va centrar el seu discurs en les mesures socials proposades per la formació; reducció de les taxes universitàries, major suport en educació, la lluita contra la violència masclista i el dret a avortament sense cap tipus de condicionaments, entre d’altres.

No obstant això, el protagonista de l’acte va ser el mediàtic Juan Carlos Monedero, qui una vegada més va carregar contra la candidatura de Junts Pel sí argumentat els suposats casos de corrupció en Convergència i el suport que el partit d’Artur Mas va brindar al PP en les lleis que van imposar les retallades.

Monedero també va tenir paraules per al president Rajoy. Va afirmar que no comprèn el seu desconeixement de la constitució i, en la línia de Pablo Iglesias, va apel·lar als no nascuts a Catalunya per definir les eleccions del 27 de setembre.

A més, entre altres temes va esmentar la necessitat del metro a la zona i va assegurar que aquest projecte arribaria a la Marina amb la seva formació, PODEM, governant.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.