Jaume Collboni s’explica a Sants Montjuïc Ràdio

Miquel Vera | El nou líder del Partit Socialista de Catalunya a la Ciutat de Barcelona, va oferir aquest dimarts una entrevista al Portes Obertes de Sants Montjuïc Ràdio, la seva primera entrevista a un mitjà local d’ençà que va guanyar les primàries del mes passat.

Durant la conversa amb Miquel Vera, Collboni va valorar el procés de primàries obertes que ha viscut el PSC de la ciutat, tot destacant que és hora de fer política “d’una altra manera”. Més endavant va explicar el seu projecte polític per a la ciutat, assegurant que l’actual govern dirigit per Xavier Trias, està deixant la ciutat, orfe de personalitat sense un projecte engrescador pels ciutadans.

Jaume Collboni també va aprofitar l’entrevista per explicar el compromís que el PSC ha fet que aprovés el grup de CiU al parlament de Catalunya, en què es fixa com a data límit per l’arribada del metro a la Marina, el 2016.

El més destacat del que va explicar Jaume Collboni al Portes Obertes, ho trobareu a l’edició de Maig del Diari La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.