Alfred Bosh condiciona l’arribada del metro a La Marina per aprovar els pressupostos

ERC ha tornat a exigir al govern municipal d’Ada Colau que reflecteixi en el pressupost de 2016 amb “xifres i dates” l’acord de l’alcaldessa i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè la L10 arribi a la Marina. El president d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Alfred Bosch, ha explicat en roda de premsa,  després de reunir-se aquest divendres 19 de febrer  amb veïns i veïnes de La Marina  que no han arribat a acords amb el govern de l’alcaldessa, Ada Colau, en la negociació sobre els pressupostos municipals per a 2016.

No hi haurà metro si no hi ha pressupostos ni pressupostos si no hi ha metro“. Bosch ha assegurat que el grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona farà “tot el necessari perquè la Zona Franca tingui metro” i si no , si el pressupost “no preveu condicions que garanteixin aquest ramal”, votaran “en contra”.

“No només no hi ha acords, sinó que hi ha acords anteriors encara no s’han aplicat“, ha assenyalat el republicà. Alhora, el republicà ha considerat “molt difícil, si no impossible” per a ERC entrar en un nou pacte -com el que permetria aprovar un pressupost municipal- sense tenir la seguretat “que es compleixi el que vam pactar”.

En aquest sentit, el president d’ERC ha posat èmfasi que ni l’acord entre l’alcaldessa i el president ni els pactes als quals puguin arribar els seus dos governs són suficients per a la Zona Franca, sinó que cal que la inversió estigui reflectida en el pressupost municipal per a complir-los.

La reunió entre el grup municipal de ERC i veïns y veïnes de La Marina es va realitzar al Centre Cívic Casa del Rellotge, el passat divendres 19 de febrer hi van participar diversos representants veïnals, la Unió de Entitats de La Marina, el Engranatge i altres veïns i veïnes mobilitzats pel metro.

En la cita els veïns  van interpel·lar a ERC la necessitat que el govern de la Generalitat, del que  ERC participa de entre altres,  amb Oriol Junqueras com a vicepresident del Govern y titular del departament d’Economia i Hisenda també reflecteixi  als seus pressupostos l’anunciada  inversió pel metro de la Zona Franca.

L’ assemblea va estar a  càrrec de l’Alfred Bosch, president del Grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona que va respondre a altres  inquietuds que van sorgir als veïns i veïnes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.