Alberto Fernández reclama una auditoria sobre la L9 de metro

Alberto Fernández Díaz, president del Grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona, ​​considera que “és el moment de reclamar una auditoria de la construcció de l’L9, que ja ha costat gairebé set vegades més en relació a les previsions inicials, un sobrecost de més de 10.000 milions d’euros “. Així ho va afirmar el dia de la inauguració del tram de la línia 9 de metro el passat divendres, 12 de febrer.

“Aquesta auditoria haurà d’explicar no només els retards, i quan s’acabarà el traçat, sinó els sobrecostos inacceptables i injustificats que ja acumula”, assegura. Alhora, explica que la línia de metro havia d’estar finalitzada íntegrament l’any 2007. “Encara no hi ha data per a la finalització dels trams centrals “.

Tanmateix, Alberto Fernández veu amb molt bons ulls l’arribada del metro a l’Hospitalet i el Prat, però reclama l’execució de la L10 “de forma immediata” per tal que els veïns i veïnes de La Marina puguin gaudir del servei de metro al barri.

També ha volgut remarcar l’accés al metro per anar a l’aeroport. “No es pot entrar amb la T-10, el títol més utilitzat, a diferència del servei de tren de rodalies en el qual si es pot accedir amb aquest abonament de transport”. Defensa, doncs, que la T-10 també sigui vàlida en el servei del metro per poder anar a l’aeroport.

D’altra banda, Fernández Díaz ha criticat que “la Generalitat faci servir l’atac a les inversions de l’Estat a Catalunya com a cortina de fum per dissimular que aquesta línia de metro, dissenyada i finançada íntegrament per la Generalitat, acumula més d’una dècada de retard en el tram inaugurat”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.