El Club Natació Montjuïc remodela les seves instal·lacions i busca més interacció amb Can Clos i la resta de barris de la Marina

Arturo Puerto, vicepresident del CN Monjuic, Laura Castillo;tresorera; Josep Maria Valls, president; Albert Nogueras, membre de la Federació Catalana de Padel i Eudosi Gutiérrez, conseller de la Maina

El passat cap de setmana del 16 i 17 de setembre, el CN Montjuïc inaugurava noves pistes de pàdel i pickleball al seu recinte durant la Diada del Soci. Es tracta d’una aposta de reestructuració que està portant a terme la nova Junta Directiva i que pretén millorar la relació del club amb els barris de la Marina, especialment amb Can Clos, barri veí a la seva instal·lació, i alhora potenciar els serveis que ofereixen als socis i sòcies.

Durant la jornada es van organitzar diverses activitats per a tots les edats, una festa que se celebra cada any, però que enguany arriba amb les novetats de la reforma que ha portat a terme el CN Montjuïc a les instal·lacions. El club ha construït dues pistes de pickleball i nou de pàdel, uns serveis que els assistents a l’acte inaugural van provar jugant tornejos amistosos.

De la mateixa manera, com explica el president del CN Montjuïc, Josep Maria Valls, s’ha reestructurat la disposició de les pistes. El club ha pres nota de les queixes d’alguns veïns de Can Clos sobre la sonoritat dels partits de pàdel, unes pistes que abans es trobaven a tocar dels blocs de la barriada. Així, el que s’ha fet ha sigut situar-les el més allunyat possible dels edificis, i en el seu lloc s’han traslladat les de tennis, que no produeixen un soroll tant fort.

“Volem involucrar-nos més amb el barri, entrant a la Taula d’Esports i mantenint contacte amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Clos, el Poliesportiu La Marina i alguns centres educatius per millorar les relacions i organitzar activitats plegats; el veïnat ens demanava obrir-nos-hi, i això és el que estem fent”, explica el president, que afegeix la seva voluntat de convertir-se “en una peça més del barri”. Una altra de les accions que s’està portant a terme és la prioritat de contractar treballadors i treballadores veïnes del barri.

La zona on es troba el CN Montjuïc, que l’any vinent celebrarà el seu 80è aniversari, es troba en un procés d’urbanització important, ja que durant els pròxims dos anys s’inaugurarà la Ciutat Esportiva de la Fundació Damm i un gran parc de 24.000 metres quadrats. A més, de mica en mica arriben nous veïns i veïnes a la Marina del Prat Vermell, i s’espera que hi arribin més als nous blocs que previsiblement es construiran al parc de Can Clos.

“Ho tindrem tot. Estem en una situació privilegiada de Barcelona i som un pulmó verd per a la ciutat. Hem de ser el barri del futur”, afegia el Josep Maria Valls durant una diada amb força activitat a Montjuïc entre la Cursa de la Mercè, la Trepitjada del Raïm i les activitats habituals que s’hi celebren cada diumenge. “Ens trobem a la muntanya màgica de Montjuïc, tot és possible”, concloïa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.