El Club Ciclista Catalunya-Bcn celebra el seu 75è aniversari

El Club Ciclista Catalunya-BCN
Text: Albert Aguilar

L’equip ciclista del districte, El Club Ciclista Catalunya-Bcn ha fet setanta-cinc anys el darrer 22 de març i per commemorar l’aniversari ha dut a terme, en un mateix cap de setmana, la inauguració d’una exposició artística i la seva clàssica matinal ciclista.

El darrer dissabte 20 de març va tenir lloc al Centre Cívic Les Cotxeres de Sants la presentació de l’exposició “75è aniversari del Club Ciclista Catalunya-Bcn”. L’esdeveniment va consistir en una visita guiada pel president de l’entitat, Josep Beltran, que mostrava als assistents el progrés del club tot al llarg de set dècades d’història. La cita va congregar aficionats del ciclisme i representants de partits polítics del Districte de Sants-Montjuïc. El Conseller portaveu d’ERC al districte de Sants-Montjuïc, Pepe Pérez Calvo, ha titllat “d’immensa” la feinada que ha fet el club per aconseguir transmetre la seva evolució des de la primera junta que va celebrar l’any 1946.

L’endemà de l’esdeveniment artístic, el 21 de març, el club va celebrar la seva tradicional Matinal Ciclista que cada any posa a prova als millors corredors de Catalunya i del Sud de França. Tot i que la cursa normalment se celebra a la Carretera de Sants o al Passeig de la Zona Franca, la Covid-19 ha provocat que l’edició d’enguany s’hagi disputat a l’ Avinguda de la Reina Maria Cristina. La competició ha estat un èxit i el president de l’entitat ciclista, Josep Beltran, espera que aquesta prova sigui només la primera d’altres més que volen fer aquest 2021.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.