Volem jugar a ping-pong al barri!

El motiu de la queixa no se centra en la quantitat d'equipaments de tenis de taula, sinó en les condicions en què es troben les pistes

Taula de ping-pong Can Sabaté (Timeout)

Albert Aguilar

Veïns i veïnes de la Marina han començat una protesta conjunta per les dificultats que existeixen actualment per practicar ping-pong als equipaments del barri. La reclamació social va esclatar quan un veí va exposar a les seves xarxes socials les condicions de les pistes que es troben al territori.

“Les persones em comenten que lamentablement no hi ha un lloc adequat per a jugar a aquest esport al barri. Tinc el coneixement que hi ha diverses taules de ping-pong, però són impracticables per la seva conservació o pel vent que hi bufa, al seu voltant”, va compartir el veí Enrique Marín a finals del mes de març al seu perfil de Facebook. Aquesta publicació s’ha viralitzat entre el veïnat i compta ja amb més de 80 m’agrada i desenes de comentaris que en donen suport a la queixa de Marín.

Tal com esmenta el veí a les xarxes socials, el motiu de la queixa no se centra tant en la quantitat d’equipaments de tenis de taula que hi ha a la Marina, com en les condicions en què s’hi troben: pistes a l’aire lliure (que no permet gaudir-ne amb pluja i vent), antigues i mal conservades (que dificulta el joc fluid), condicions molt allunyades d’allò que es considera òptim per practicar aquest esport.

Enrique Marín assegura que no es troba sol en aquesta protesta i que compta amb gent darrere que l’ha recolzat. La intenció d’aquest col·lectiu és que s’habiliti un nou indret tancat on es pugui jugar independentment del clima. Marín indica que ja ha iniciat converses amb l’Espai Química i el Complex Esportiu La Bàscula-Emilio Fernández per encabir aquest nou equipament; no obstant això, lamenta que encara no ha aconseguit una solució. “Si no trobem aviat un lloc on poder jugar ping-pong, haurem de portar l’assumpte als polítics en un Consell de Barri”, assenyala el veí.

Si finalment aquest grup de persones troba l’indret indicat per jugar el seu estimat esport, la intenció que té Marín és que totes elles conformin una associació per coordinar la pràctica esportiva mitjançant horaris, partits i competicions. “El ping-pong és un esport històric del nostre barri i de la nostra ciutat, així mateix seria una gran oportunitat perquè la gent adulta del barri utilitzi aquest esport per preservar la seva salut física”, exposa Marín.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.