Un veí de La Marina, dins una precandidatura a les eleccions del Barça

Presentació candidatura Lluís Fernández Alà. mundodeportivo.com

Text: Albert Aguilar

El projecte futbolístic que proposa Sarto pel Barça es basa en el fet que la cantera i el planter tornin a “guanyar el pes que es mereixen”

Aquest mes de gener els socis del Futbol Club Barcelona hauran d’escollir el seu nou president després d’un mandat de la mà de Josep Maria Bartomeu que ha deixat el club immers en una crisi tant econòmica com futbolística.

Carlos Sarto viu al Passeig de la Zona Franca i és el director de l’escola de futbol de La Marina, Ángel Pedraza. El veí de La Marina manté una estreta relació amb el futbol català i esdevindrà el directiu responsable de l’àrea de futbol del FC Barcelona si el precandidat Lluis Fernández Alà surt elegit com a president blaugrana. Tot i que la cursa està encara molt oberta.

La relació entre Sarto i el precandidat a la presidència s’ha consolidat amb el pas del temps després de la carrera esportiva com a blaugrana d’Ángel Pedraza, exjugador del Barcelona i cunyat del mateix Sarto.

“Lluis em va trucar perquè sap que estic ficat al món del futbol, vaig escoltar la seva proposta i com tenim una idea molt semblant sobre el funcionament adequat pel Barça vaig acceptar el repte de postular per encarregar-me de la direcció del futbol” assenyala Carlos Sarto.

El projecte futbolístic que proposa Sarto pel Barça es basa en el fet que la cantera i el planter tornin a “guanyar el pes que es mereixen” i que el primer equip estigui format “pel màxim de jugadors de la casa com sigui possible”.

“Passió, Seny i Planter” aquest és el lema d’una precandidatura que, tot i no ser de les principals favorites, irromp amb força dies abans de les esperades eleccions barcelonistes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.