El Complex Esportiu La Bàscula fa oficial el canvi de nom a Emilio Fernàndez

La idea del canvi de nom va néixer a la missa que es va organitzar en el seu honor

Text: Albert Aguilar

El complex esportiu passarà a dir-se Complex Esportiu La Báscula-Emilio Fernández. L’acte del canvi de nom es durà a terme aquest divendres a les 17:00 de la tarda on assistiran personalitats esportives del barri de La Marina i polítics en representació del Districte de Sants-Montjuïc.

El darrer mes de setembre ens va deixar l’Emilio Fernández, el president del Club de Futbol Zona Franca. En conèixer la notícia, l’entitat futbolística es va posar mans a l’obra per a rendir homenatge a la seva figura.  Una de les idees del Club era que l’actual Complex Esportiu La Bàscula s’anomenés en endavant Complex Esportiu La Báscula-Emilio Fernández.  Set mesos després de la seva mort, aquest divendres 12 de març tindrà lloc a la Bàscula un acte per oficialitzar per fi el canvi de nom. 

Tal com ens explicava el fill del president, Emilio Fernández Pinto, la idea del canvi de nom va néixer a la missa que es va organitzar en el seu honor. En aquell homenatge, el responsable del patrocinador del club, Enrique Torres, va expressar que La Marina hi té un deute per tota la seva tasca amb l’esport del barri.

El darrer 17 de novembre es va celebrar el Consell de l’Esport del Districte, on es va posar sobre la taula la proposta del club local, entre altres temes. En el moment que a la videoconferència es proposava de votar el canvi de nom de les instal·lacions, tots els presents van guardat silenci i el van aprovar. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.