El Primer Torneig Akram i la gran temporada de l’E.F.C Performance

Fotografia: Agustín Forteza

El cap de setmana del 17 de juliol es va celebrar el Primer Torneig Akram al camp municipal del Club Atlètic Ibèria. Un campionat de futbol organitzat per l’Escola Club de Futbol Performance en homenatge al jove esportista del barri que tràgicament va perdre la vida fa uns anys.

En el torneig varen participar 6 equips de l’E.F.C Performance que es van enfrontar a clubs de Catalunya com l’Horta, el Sant Gabriel, Gormal, el Sant Andreu o el Viladecans.

Com a gest emotiu, a l’inici de la jornada el pare de l’Akram va rebre una placa recordatòria i seguidament, es va guardar un minut de silenci per l’Akram i pel Pol Gayá. El jove noi que recentment va perdre la vida al caure somnàmbul per un balcó. El Pol Gayá també havia estat jugador de l’E.F.C Performance i està previst que s’organitzi un Segon Torneig Akram però dedicat al Pol.

Fotografia: Agustín Forteza

Tots dos protagonistes, nois del barri que mereixien aquest reconeixement en un àmbit en el qual havien viscut moments de futbol molt feliços.

Durant el campionat també es va homenatjar els equips campions de la temporada 2016/2017 amb el típic passadís de campió a l’Aleví C i a l’Aleví A. I també van rebre un homenatge els altres equips de l’escola infantil i el Benjamí, ja que tots ells han competit a un gran nivell.

Un gran dia que va servir com a homenatge a la passió dels dos nois del barri i com a comiat a una gran temporada de tots els equips de l’E.F.C Performance.

Fotografia: Agustín Forteza

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.