Els joves de La Marina fan esport al carrer després de sis setmanes

Redacció: Albert Aguilar 

Després d’un mes i mig sense poder sortir de casa, havia moltes ganes de fer activitats esportives a l’aire lliure. Per aquest motiu, el primer cap de setmana que el govern ho va permetre, els carrers de La Marina s’han omplert de gom a gom.

La majoria de la gent que hi va sortir a practicar esport després de la quarantena ha coincidit en triat el mateix indret, el Cim de Montjuïc. Un nombre considerable de corredors, patinadors i ciclistes es va aplegar a les carreteres properes a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. No obstant això, aquestes avingudes són prou amples com per mantenir la distància entre persones que recomanen les autoritats. En els carrers més propers a l’Estadi Olímpic, on les carreteres són més estretes, els esportistes van haver d’envair la carretera per poder mantenir la distància de seguretat.

Per a la Ibtissam Chakour, una de les veïnes del barri que va sortir a fer-hi esport,  ha estat una bona oportunitat per demostrar el grau de maduresa de la gent després d’haver passat dos mesos tancada a casa. “semblava una utopia, els carrers sense cotxes i molta gent caminant i amb bicicletes i generalment tothom ha tingut molta precaució”, afegia una altra veïna que també va sortir el primer dia.

Un altre lloc on es van concentrar més esportistes alhora va ser al nou Skateparc de la Plaça del Moviment Obrer. Quan encara no eren les vuit del matí ja hi eren tres grups de joves patinadors, i un dels quals, el Santiago Sánchez, expressava la seva alegria per poder practicar el seu esport preferit sobre el seu patí després de tant de temps.

Tant a la franja horària del matí com a la de la tarda alguns veïns no van estar pendents de l’hora i van allargar una mica assa la sessió esportiva.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.