El Coronavirus cancel·la competicions esportives

Els partits del Club Esportiu La Marina i del Club Natació Montjuïc tornaran al setembre

L'equip sènior del C.E.La Marina

Redacció: Albet Aguilar 

La crisi sanitària de la Covid-19 també ha afectat de ple a l’àmbit esportiu local. Moltes entitats esportives del barri s’han vist obligades a ajornar l’activitat cap al setembre després d’aturar-la sobtadament.

Dos dies abans que es declarés l’estat d’alarma, el Club Esportiu La Marina va decidir suspendre tota l’activitat del club a indicacions rebudes el dia anterior de la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Bàsquet. Aleshores, l’equip sènior del CE La Marina se situava líder en solitari amb només dues derrotes al campionat de lliga.

Després de dos llargs mesos sense partits ni entrenaments, la Federació Catalana de Bàsquet ha posat el punt final a les diverses lligues, entre les quals es troben la dels sèniors i la sub-25. L’organització ha justificat la seva decisió amb el pla governamental de desconfinament a la mà, que permet la pràctica d’esports d’equip només a l’última de les fases previstes. Per tant, serà impossible tornar a la competició abans no comenci la propera lliga.

Aquesta decisió afavoreix el Club Esportiu La Marina perquè encapçalava la competició amb només dues derrotes en tota la temporada. El seu director, Andreu Farrera, també la defensava per manca de temps suficient per tornar a la competició.

Al comunicat oficial de la Federació Catalana de Bàsquet s’hi afegeix la decisió d’abonar a cada club els imports que els pertoquen, per tal que puguin afrontar la pròxima temporada sense càrregues econòmiques.

Al barri, el Club Esportiu La Marina no ha estat l’únic afectat per les cancel·lacions. Després de consultar a tots  els clubs, la Federació Espanyola de Natació ha decidit també donar per finalitzada la Primera divisió Nacional de waterpolo, el Club Natació Montjuïc haurà d’esperar al setembre per tornar a la feina.

El Club Natació Montjuïc, dirigit per Alfons Cànovas, acaba el campionat domèstic en una sisena posició que resulta còmoda si la comparem amb la novena de la passada temporada i la lluita de l’equip per evitar les places de descens. Amb aquesta mesura, la Primera divisió Nacional de Waterpolo acaba amb el Molins de Rei com a líder i l’equip de la Concepción a la cua de la classificació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.