Nou nom del Complex Esportiu La Bàscula-Emilio Fernández!

L’any passat ens va deixar l’il·lustre president del Club de Fútbol Zona Franca, Emilio Fernández. Amb ell va marxar una figura que va marcar un abans i un després per l’esport de La Marina, per aquest motiu l’entitat futbolística ha promogut, de la mà d’un suport massiu per part de la ciutadania, el canvi de nom del Complex Esportiu La Bàscula.

Des del darrer divendres 12 de març els nens i nenes de La Marina gaudiran de l’esport al Complex Esportiu La Bàscula-Emilio Fernández. L’acte va esdevenir en un homenatge on coneguts i representants esportius i polítics es van rendir a la figura de l’Emilio.

L’actual president del club i fill de Fernández, Emilio Fernández Pinto, va expressar “molta alegria després d’aconseguir allò que tant desitjaven” i va afegir que el seu pare es trobaria “molt content veient un homenatge d’aquesta mena justament el dia del seu aniversari”.

Un dels seus suports dins el club Kiko Enrique Rubio, va assenyalar que el president destacava per “la seva gran humanitat i per la seva capacitat de fer front els problemes i aconseguir el millor pels nens i nenes que volien practicar esport”.

Pel que fa al regidor del Districte de Sants- Montjuïc, Marc Serra, exposa que “és molt bonic que tanta gent s’hagi pogut reunir en un context com l’actual per commemorar la tasca de l’Emilio”.

Aquest homenatge només ha estat el primer de molts que es faran al presi del Club de Futbol Zona Franca. Des del Club també es vol organitzar una festa a l’estiu on el jovent pugui gaudir de l’esport tant com ho feia l’Emilio.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.