Montjuïc acull la segona Barcelona Waterpolo Masters Cup

Albert Aguilar

Durant els últims dos anys, no es va poder realitzar la segona edició de l’esdeveniment a causa de la crisi sanitària de la Covid-19

Les elits del waterpolo han tornat al districte. Les piscines municipals de Montjuïc han acollit la segona edició de la Barcelona Waterpolo Masters Cup. La competició celebrada entre els dies 10 i 12 de juny ha agrupat 24 equips i un total de 280 waterpolistes de procedència nacional i internacional.

Fundada l’any 2019, aquest prova esportiva aquàtica va ser dissenyada per la Barcelona International Water Polo Academy (BIWPA) per a oferir als jugadors màsters l’oportunitat de competir en una de les principals ciutats de waterpolo del món, Barcelona. Durant els últims dos anys, no es va poder realitzar la segona edició de l’esdeveniment a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Després de les fases de grups i les rondes eliminatòries, els quatre equips que han aconseguit la victòria del torneig són: Het Ravijn Masters (Homes +30), Hungarian Bull’s Blood (Homes +40), Darkside (Homes +50) i el San Diego Shores (Dones).

La celebració de la segona Barcelona Waterpolo Masters Cup ha provocat el retrobament de jugadors i jugadores que, malgrat haver-se retirat del professionalisme, continuen estimant el seu esport. Molts participants van acabar els tornejos il·lusionats després de jugar en una piscina icònica, ja que la Municipal de Montjuïc va ser la seu de waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

La BIWPA s’ha convertit en un dels referents del waterpolo internacional. L’entitat ja ha organitzat campionats com la International Turbo Cup o el HaBaWaBa Spain disputats també a les piscines municipals de Montjuïc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.