L’associació ARY ESPORT fa balanç positiu de les jornades i proposa fer-ne periòdicament

ARY ESPORT va estrenar ahir 28 de gener la nova temporada amb la Primera Jornada de Nutrició, Esport i Salut i va deixar provar les seves activitats. A partir de les sis de la tarda, el pavelló de La Báscula va dedicar una sala per a dur a terme classes de Zumba, Pilates, Body Balance i classes de Posa’t en forma de la mà dels seus tres tècnics esportius. ARY ESPORT és una associació sense afany de lucre de regust familiar que procura apropar la vida sana i activa al barri, donant solucions personalitzades a aquells qui ho demanin.

Les jornades van començar el 27 de gener, on es van oferir les xerrades de les metgesses Carme Perlasia i Roser de Castellar sobre la influència que tenen l’esport i l’alimentació l’un sobre l’altre. Aquesta primera jornada va constar de dues parts:

  1. Alimenta el teu exercici, a càrrec de Carmen Perlasia. “L’exercici és imprescindible per una vida saludable, sempre i quan es practiqui adequadament i es segueixi una alimentació correcta. Articulacions, músculs i óssos poden perjudicar-se si no reben els nutrients que necessiten mentre fan un esforç”.
  2. Què hi ha sota les teves abdominals?, a càrrec de Roser de Castellar. “Per lluir un ventre pla no nomès es necessari fer abdominals; també s’ha de tenir un benestar digestiu, evitant els hàbits dolents en alimentació, i s’ha de cuidar la flora intestinal per prevenir els gasos, la inflamació i el malestar abdominal”.

L’assistència del públic era d’un total de 102 persones que van omplir la sala. Yolanda Gutiérrez va sentir-se satisfeta per aquesta bona rebuda i va plantejar el desig de seguir oferint xerrades en aquest camp, una idea que encara s’està covant però que amb optimisme acabaria resultant en esdeveniments similars més d’una vegada cada any.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.