La festa de la Castanyada acomiada el Joc del Fantasma

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

Molts nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, van assistir dijous als Jardins de Can Farrero, al costat de la Casa del Rellotge.

La festa va començar a les 18h, amb un grup d’animació que va convidar la canalla del barri a cantar i ballar durant una bona estona. Més tard, a tres quarts de set, va ser el torn de la Gemma i la Núria, de la Casa dels Colors, i de la Gemma i la Carola, de la Casa del Rellotge i directores del centre Pepita Casanellas, de pujar a l’escenari. Les organitzadores i dinamitzadores del Joc del Fantasma i de la festa van ser les encarregades d’entregar els premis. Cap a les 19h, els diables de Port van encarregar-se de cremar la falla del fantasma de l’any passat amb tot un espectacle de focs. Per acabar, es van repartir castanyes calentes.

El més emocionant del vespre va ser l’entrega de premis. Els guanyadors del concurs de dibuix van ser l’Amanda Ruiz Belmonte, de P5 de l’escola Seat, la Maria Campoi, de 1r de l’escola Ramón Casas i el Daniel Marco de 2n, de la mateixa escola. Tots tres van rebre un lot de capses de colors i ceres. El fantasma més votat i mascota de l’any que ve és el de Daniel Marco. A la Recerca del Fantasma, la classificació va ser molt ajustada. Els quatre segons premis van ser per a “The best winners” (78 punts), “Los 4 fantásticos” (78 pts), “Los buscadores de fantasmas” (79 pts) i “Els caça-fantasmes” (79 pts), que van rebre un reproductor ràdio. Els guanyadors, “Los cazafantasmas” (84 pts) van obtenir una tablet. Va ser el fantasma qui va anunciar-los. També van rebre regals els diables i els artistes de la Zona Franca, com a agraïment per la feina.

Aquesta edició del Joc del Fantasma ha estat molt exitosa. Al concurs de dibuix han participat 496 infants de 8 escoles del barri i 116 votants; gran increment respecte els 162 participants de l’any passat. A la Recerca, gairebé s’han duplicat els participants, amb el rècord de 229 nens i 69 equips (l’any passat van ser 39). També ha pujat la participació a l’activitat del Castell del Fantasma: per la ludoteca La Casa dels Colors han passat uns 83 infants. La Núria, organitzadora, comentava que el clima benèvol d’enguany ha ajudat molt a l’èxit del Joc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.