“Un món d’oportunitats”

ANNA MIR I LOLA CASTRO – Informadores del Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc|

Del 5 de novembre al 4 de desembre els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona realitzem la campanya “Un món d’oportunitats”, una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona amb el servei de l’Assessoria en Mobilitat internacional dels PIJs de Barcelona. www.bcn.cat/joventut

Amb el lema “De BCN al món!”, la campanya inclou 13 tallers informatius en que s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats i així evitar imprevistos o falses expectatives.

Es tractaran en profunditat els recursos disponibles per estudiar, treballar i fer voluntariat als diferents països (beques, borses laborals, homologació d’estudis…) i, al mateix temps, es donarà informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d’idiomes…).

Al PIJ de Sants-Montjuïc realitzem una xerrada sobre Xile, a càrrec de Mauricio Gutiérrez Ghio (cònsol adjunt de Xile a Barcelona) i de l’Assessoria de Mobilitat internacional de la Regidoria d’Adolescència i Joventut. La xerrada es portarà a terme el dimecres 20 de novembre a les 18h, al Centre Cívic el Sortidor (Pl. Sortidor, 12) a Poble Sec. Les inscripcions es realitzen al PIJ Sants-Montjuïc.

Al Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc realitzem assessories de mobilitat internacional els dilluns al matí de 10.30 a 13.30h. Per més informació ens pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.