El MNAC oferirà descomptes als veïns de Sants-Montjuïc

El Districte de Sants-Montjuïc i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) han signat un conveni de col·laboració perquè els veïns del districte gaudeixin de descomptes i avantatges en els serveis que ofereix el museu. Per la seva banda, el Districte es compromet a fer difusió de les activitats del museu així com de l’acord de col·laboració. Ambdues institucions busquen apropar la cultura als veïns i veïnes del districte i fomentar-ne la participació.

Els avantatges i descomptes que s’oferiran al veïnat són els següents:

– El Museu Nacional d’Art de Catalunya oferirà visites guiades a les seves col·leccions.
– El Museu Nacional fixa un descompte d’un 30% en activitats de pagament que organitzi el mateix museu, i que requereixin inscripció prèvia. El Districte serà l’encarregat d’acreditar els interessats a participar en aquestes activitats.
– El museu ofereix la possibilitat que grups, associacions o centres educatius del districte de Sants-Montjuïc puguin utilitzar els seus espais per a la realització de concerts o espectacles gratuïts.
– El MNAC podrà oferir al Districte de Sants-Montjuïc altres serveis, com ara activitats especials o altres productes diferents, que quedaran subjectes a les condicions específiques que s’acordin entre totes dues parts.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.