Què fer a la Marina aquest cap de setmana?

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

ESPORT: 94è Premi Jean Bouin

Diumenge 26 de novembre. Av Rius i Taulet, 12.


Aquest diumenge se celebra una nova edició de la Jean Bouin, una de les curses més emblemàtiques i antigues del calendari barceloní, i la prova atlètica d’asfalt més antiga de tot l’Estat espanyol i una de les més longeves d’Europa. La Jean Bouin consta d’un total de tretze curses de diverses distàncies en què participaran homes i dones de diverses categories, entre atletes populars, elit, escolars, veterans i federats.

EXPOSICIONS: ‘Nazis i feixistes: L’ocupació simbòlica de Barcelona 1939-45’

Fins al 23 de febrer. Castell de Montjuïc

Exposició, comissariada per Mireia Capdevila, que pretén apropar a la ciutadania, mitjançant fotografies i documents de l’època, un episodi oblidat, i desconegut, de la història local: aquells anys quan una capital revolucionària va esdevenir una gran ciutat franquista.

TRADICIONS: Encesa de llums a la Marina

Divendres 24 de novembre a les 17.45h. Plaça de La Marina.

Un any més arriba el moment d’encendre el Nadal a la Marina. Divendres 24 de novembre a la Plaça de la Marina podreu gaudir d’un seguit d’activitats dirigides a tota la família. Trobareu l’arbre gengant de Nadal, espectacle infantil, actuació de ball i molt més.

REIVINDICACIONS: Taula de Dones prepara activitats per a la celebració del Dia contra la violència masclista

Dissabte 25 de novembre a les 11h. Plaça de la Marina.

 

Amb motiu pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la Taula de Dones de la Marina ha programat un ventall d’activitats durant una setmana contra aquest tipus de violència. L’acte central tindrà lloc dissabte al matí a la plaça de la Marina.

COMERÇ: Els descomptes centren el comerç també al barri

Divendres i dissabte. Diferents indrets del barri.

La nova adaptació anglosaxona arriba al barri per quedar-se. Black Divendres és una proposta que 14 eixos comercials de la ciutat, entre ells el nostre, proposen als comerciants aplicar descomptes que van del 10 al 50% i que es mantenen fins dissabte al vespre.

GASTRONOMIA: La Marina Tapea

Tots els divendres fins l’1 de desembre. Diferents indrets de la Marina.


Cada divendres de 19 a 23 h les tapes amb la beguda per 2.40€ als locals La Sal del Port, Toma Tapa, La Patatona, la Pizzeria Ciao Gió, La Dor, La Teberna del Conde, el Paddok, O’Rincon, el Bar Jueves 5, Entre Tapes i l’Enric i Pau.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.