Comença la primera edició dels premis Vídeo Musical

premis_video_musicals
RAQUEL M. MARTÍNEZ|

Aquest nou concurs preten impulsar nous talens musicals i creatius audiovisuals al districte.

El Districte de Sants-Montjuïc i el Punt Multimèdia han engegat aquesta proposta amb la col·laboració oficial de Ona de Sants (94.6 Fm), Sants-Montjuïc Ràdio (102.5 Fm), Diari La Marina i la Revista YOUNG a Catalunya. El concurs premiarà clips musicals d’uns dos minuts on la gent canti, versioni cançons, balli, faci playback o parodïi una cançó pròpia o d’algú altre.

Els premis s’entregaran en una gala el 4 d’abril al Parc de l’Espanya Industrial. Les categories guardonades seran: millor playback, millor intèrpret masculí, millor intèrpret femenina, millor cover o versió, millor coreografia i clip més humorístic. Els guanyadors rebran guardons de disseny propi fets artesanalment. A més hi haurà dotacions econòmiques per als classificats amb el primer i segon millor muntatge, de 100 i 200 euros respectivament.

Els participants hauran de ser amateurs. Tot i ser un concurs de barri, és obert a gent de tota Catalunya. Les úniques condicions són tenir talent musical o creatiu i enviar el vídeo dins el termini. Es pot participar a partir del 20 de gener i fins al 20 de març. També poden fer arribar els seus vídeos els menors d’edat, baixant-se del web oficial del concurs una autorització legal que hauran de signar els pares.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.