Gran celebració del 50è aniversari de l’escola Enric Granados:  Mig segle d’educació exemplar

Els alumnes de sisè d'Enric Granados pinten un mural

El proper 25 d’abril, amb gran expectació i el cor emocionat, celebrem un esdeveniment que quedarà marcat per sempre en la història educativa del barri de La Marina: el 50è aniversari de l’escola Enric Granados. Mitja centúria d’educació exemplar, dedicació i valors que han deixat una empremta indeleble en la comunitat educativa i en la societat del nostre barri.

Benvinguts a la festa d’identitat Enric Granados, on convidem amb càlid afecte a tots aquells que han estat part fonamental de la nostra comunitat educativa al llarg dels anys. Amics, antics alumnes, professors retirats i totes les persones que han contribuït al creixement i èxit del centre: esteu convidats a compartir amb nosaltres aquest moment inoblidable.

L’acte de celebració serà una combinació perfecta de solemnitat i alegria, amb cerimònies commemoratives que reflectiran l’orgull i la tradició que defineixen la nostra escola. La jornada començarà amb la participació de distingits oradors que compartiran les seves vivències i reflexions sobre la significativa contribució de l’escola Enric Granados a la formació de generacions de joves talents.

Després de l’acte solemne, l’atmosfera es transformarà en una festa alegre i vibrant, amb actuacions musicals, activitats recreatives i un ambient increïble. Serà una oportunitat única per retrobar-se amb antics companys de classe, professors estimats i amics que han compartit aquest viatge educatiu amb nosaltres.

L’ Enric Granados ha estat més que una institució educativa; ha estat una família que ha teixit lligams indestructibles al llarg del temps. El 25 d’abril serà un dia per recordar i celebrar tots els èxits, desafiaments superats i valors inculcats en aquests 50 anys d’excel·lència educativa.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta festa extraordinària, on l’emoció i la gratitud ompliran els nostres cors. Que aquesta celebració sigui un testimoni viu del compromís continu amb la qualitat educativa i el desenvolupament humà, marcant el camí per a futures generacions que seguiran creixent sota l’ombra protectora de l’Escola Enric Granados.

Feliç 50è Aniversari, estimada comunitat educativa. Que continuï la llum de l’aprenentatge i la fraternitat durant molts anys més.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.