Gran celebració del 50è aniversari de l’escola Enric Granados:  Mig segle d’educació exemplar

Els alumnes de sisè d'Enric Granados pinten un mural

El proper 25 d’abril, amb gran expectació i el cor emocionat, celebrem un esdeveniment que quedarà marcat per sempre en la història educativa del barri de La Marina: el 50è aniversari de l’escola Enric Granados. Mitja centúria d’educació exemplar, dedicació i valors que han deixat una empremta indeleble en la comunitat educativa i en la societat del nostre barri.

Benvinguts a la festa d’identitat Enric Granados, on convidem amb càlid afecte a tots aquells que han estat part fonamental de la nostra comunitat educativa al llarg dels anys. Amics, antics alumnes, professors retirats i totes les persones que han contribuït al creixement i èxit del centre: esteu convidats a compartir amb nosaltres aquest moment inoblidable.

L’acte de celebració serà una combinació perfecta de solemnitat i alegria, amb cerimònies commemoratives que reflectiran l’orgull i la tradició que defineixen la nostra escola. La jornada començarà amb la participació de distingits oradors que compartiran les seves vivències i reflexions sobre la significativa contribució de l’escola Enric Granados a la formació de generacions de joves talents.

Després de l’acte solemne, l’atmosfera es transformarà en una festa alegre i vibrant, amb actuacions musicals, activitats recreatives i un ambient increïble. Serà una oportunitat única per retrobar-se amb antics companys de classe, professors estimats i amics que han compartit aquest viatge educatiu amb nosaltres.

L’ Enric Granados ha estat més que una institució educativa; ha estat una família que ha teixit lligams indestructibles al llarg del temps. El 25 d’abril serà un dia per recordar i celebrar tots els èxits, desafiaments superats i valors inculcats en aquests 50 anys d’excel·lència educativa.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta festa extraordinària, on l’emoció i la gratitud ompliran els nostres cors. Que aquesta celebració sigui un testimoni viu del compromís continu amb la qualitat educativa i el desenvolupament humà, marcant el camí per a futures generacions que seguiran creixent sota l’ombra protectora de l’Escola Enric Granados.

Feliç 50è Aniversari, estimada comunitat educativa. Que continuï la llum de l’aprenentatge i la fraternitat durant molts anys més.

2 COMENTARIS

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.