Certamen Francesc Candel 2023

Biblioteca Francesc Candel

Avís a tots els lletraferits: com cada any, des de fa vint-i-nou, quan arriba la primavera i floreixen els primers ametllers… s’obre el termini per a participar en el Certamen Literari Francesc Candel.

Com ja sabeu, les tres biblioteques de Sants-Montjuïc i el Districte organitzen anualment aquest certamen que vol retre homenatge a la figura de Francesc Candel, tot incentivant la participació en activitats culturals.

El concurs és obert a tota persona més gran de catorze anys. I hi ha quatre modalitats: relat curt juvenil (si tens entre 14 i 18 anys), relat curt adult (a partir dels dinou anys), poesia i reportatge periodístic (a partir de 18 anys). El guanyador de cada modalitat se’n durà un premi de 400 euros i el finalista, de 200 euros. A més, tant els guanyadors com els finalistes rebran un trofeu obra de l’artista Benito Maín.

Els treballs han de ser inèdits i la temàtica és lliure, així que invoqueu les Muses, feu volar la imaginació i, a partir del 9 de març i fins al 15 d’abril, feu-nos arribar els vostres treballs via mail a certamencandel@gmail.com. A l’assumpte, cal posar-hi: Certamen Literari Francesc Candel 2023 i el nom de la modalitat a la qual us presenteu. Al cos del missatge heu de fer constar el pseudònim sota el que concurseu i el títol del treball. Caldrà adjuntar-hi, també, un arxiu (en format .doc o .pdf) amb les vostres dades personals (nom i cognoms, data de naixement, telèfon, adreça i DNI).

Trobareu les bases detallades a la nostra pàgina web i, si teniu qualsevol dubte, podeu passar per la biblioteca.

Esperem llegir-vos ben aviat!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.