Cues i més transport per al concert de One Direction

Imatge del web oficial de One Direction.

La boy band actua aquest vespre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La cua de fans esperant-los arribava aquest matí fins a l’ INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya).

One Direction actua a les 19h a l’estadi de Montjuïc. Per aquest motiu, des de ben d’hora, una llarga filera de seguidors, sobretot noies adolescents, esperen per ser les primeres en entrar al recinte. El preu de les entrades osilava entre 70 euros (a les grades) i 340 euros per packs VIP que inclouen menjar i tarjeta especial per ser més a prop dels membres del grup. La banda de Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne i Louis Tomlinson va anunciar el concert dins un seguit de dates extra a la seva gira “Where We Are Tour 2014”. Els seus teloners seran el grup britànic 5SOS (5 seconds of summer). 

Per tal de facilitar l’arribada a l’esdeveniment, TMB reforçarà la línia 50 d’autobús (Pl.Espanya – Castell de Montjuïc) entre les 17’30h i les 21h, ja que és l’opció més senzilla per anar fins a l’estadi. Un cop finalitzat el concert, a partir de les 23h, els assistents podran fer uns d’un servei especial d’autobussos entre el recinte i plaça Espanya. El bitllet del transport especial costarà 1’50 euros i els vehicles portaran l’indicador “Pl. Espanya – Estadi Olímpic”.

S’espera una gran afluencia de públic aquest vespre, ja que segons un comunicat de l’organització d’han venut la major part de les entrades. Aquest és el primer concert de One Direction a l’estat espanyol, però no l’únic: també passara per l’estadi Vicente Calderón de Madrid, dijous.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.