El certamen literari Francesc Candel torna un any més a incentivar la cultura i l’escriptura

Hi ha tradicions que no canvien i que perduren en el temps. Bona prova d’això la tenim amb el Certamen Literari Francesc Candel, que en 2021 arriba a la seva XVII edició. La iniciativa la convoca un any més el Districte Sants Montjuïc en col·laboració amb Biblioteca Francesc Boix; Biblioteca Vapor Vell i Biblioteca Francesc Candel, les tres del districte.

L’edició consta de tres modalitats en les quals els participants poden inscriure’s: relat curt (juvenil i adult); reportatge periodístic i poesia. Tanmateix, les propostes podran presentar-se tant en català com en castellà.

En aquesta ocasió, els treballs només es podran presentar en línia. Per això, les propostes hauran d’enviar-se per correu electrònic a la direcció b.barcelona.fc@diba.cat. S’obrirà el termini és el 8 de març i l’últim dia per fer-ho serà el 16 d’Abril.

Per participar

  • A l’assumpte del correu s’indicarà el següent: ‘Certamen Literario Francesc Candel 2021’
  • Al cos del missatge s’especificarà el pseudònim del participant i el títol de la seva obra.
  • El treball s’haurà d’enviar com un document adjunt
  • També s’adjuntarà un altre arxiu (en format .dock o .pdf) en el que s’especifiqui:
  • El nom real del participant
  • El telèfon
  • La direcció
  • DNI

El dimecres 19 de maig a les 18:30 a la Biblioteca Francesc Candel tindrà lloc l’acte de l’entrega de premis, on el Jurat farà públic el seu veredicte. Aquest tribunal estarà constituït per representants culturals del districte com la Carlota Freixenet, llibretera del barri; i per especialistes a les diferents categories com Pere Baltà, president de la Fundació Francesc Candel.

Pots consultar els altres membres del Jurat, les bases per poder participar-hi i la documentació requerida al següent enllaç. Molta sort!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.