Una vida amb “Les nostres cançons”

La vida de cadascun de nosaltres té la seva pròpia banda sonora, feta per totes les cançons que hem aprés des de petits, aquelles que hem repetit una i una altra vegada als nostres aparells de música, aquelles que volent o per casualitat sonaven en els moments importants… Totes elles sonen a “Les nostres cançons”, el nou programa de La Marina FM!

Cada divendres al migdia en Josep Serra ens convida a parar l’orella atenta al seu programa. “Podeu viatjar amb nosaltres a través de diferents èpoques musicals, des de les més recents fins les més antigues”. Amb convidats diferents cada setmana i navegant amb la música, reflexiona i descobreix que “la vida sense música no és res!” Com si encara no ho sabéssim!

Acompanyats per la Patty Mur, col·laboradora habitual del programa, també recorden les cançons tradicionals, d’aquí, però també de Galícia d’on és originària la Patty. Una radio fórmula molt especial perquè “els mateixos oients poden demanar les seves cançons, trucant per telèfon poden explicar vivències i anècdotes relacionades amb l’elecció musical o simplement dedicar-les a un familiar o amic”.

Anys d’experiència en el món de la ràdio avalen el Josep Serra, des de Ràdio Nacional Espanyola, ara ja jubilat, arriba a La Marina FM. “M’agrada tant la ràdio que no me’n puc estar sense”, bromeja en Josep i ens explica que “són les nostres cançons, perquè són les de la nostra vida, la de tots”. No us ho perdeu perquè us en penedireu! Divendres de 13h a 15h al 102.5 FM!

 

2 COMENTARIS

  1. Buenas tardes asta el año pasado venia escuchando los podcast del programa el jardín de las doce lunas en la pagina de radio marina. Pero este año no salen donde antes. El presentador dice que también salen en su pagina wed.podian darme su dirección o otra donde salgan para poder oír el jardín de las 12 lunas fuera de su horario. gracias

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.