Una nit plena d’art… i de museus

La desena edició de la Nit dels Museus comença avui i comptarà amb més de setanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet que obriran les seves portes des de les 19:00h fins a la 1 de la matinada. L’esdeveniment, a més, compta amb una àmplia oferta d’exposicions, concerts, espectacles de dansa, teatre i recitals poètics, així com tallers de tota mena, visites comentades i activitats per a tots els públics.

Nit dels Museus
Nit dels Museus / bcn.cat

En aquesta edició participa una ampla xarxa d’espais, els quals són el Recinte Modernista de Sant Pau, el Castell de Montjuïc, El Born Centre Cultural, l’Arts Santa Mònica, la Fundació Francisco Godia, la Filmoteca de Catalunya, la Blueproject Foundation, l’Estudi Regomir, els edificis Harmonia i Can Riera del Museu de l’Hospitalet i els espais del MUHBA a la Fabra i Coats i la Casa del Guarda del Park Güell.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països. A aquesta iniciativa li segueix el Dia Internacional dels Museus, el proper diumenge 18 de maig, on també es podrà gaudir de portes obertes a la majoria dels museus.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.