El ple aprova impulsar l’ocupació i formació a la Marina

El passat dimarts 13 de maig va celebrar-se el ple del consell del Districte de Sants-Montjuïc. Aquí us en deixem un breu resum dels temes més recorrents del vespre.

Nous plans per a l’impuls de l’ocupació i la formació

Des del Districte ja s’estan posant en marxa noves iniciatives per a millorar la situació laboral als barris de la Marina de Port i la Marina de Prat Vermell. Aquests plans es centren sobretot en els joves, donant-los eines per trobar feina, així com per formar-se. A més, es busca una equivalència entre l’oferta d’estudis i l’ocupació. Aquesta mesura, explicada pel Regidor, Jordi Martí, ha rebut el suport de la resta de grups, que han reclamat, però, que s’apliqui també a altres barris del Districte.

Can Vies

A petició d’altres grups parlamentaris, Jordi Martí va informar que la situació amb Can Vies continuava igual: segueix el diàleg, però no s’ha arribat a cap acord. Just en aquell moment, una dotzena de persones van tallar el trànsit del carrer Creucoberta durant uns minuts mentre cridaven i xiulaven per demanar la permanència del Centre social autogestionat.

Candidats a la Medalla d’Honor

Tot el consell va celebrar l’anunci dels nominats del Districte a la medalla d’Honor de la ciutat, escollits per unanimitat. D’una banda, a la categoria individual s’hi ha proposat un veí del barri de Sants, per la seva gran feina per a la barriada.
A la col·lectiva s’ha proposat l’escola del Bosc, coincidint amb el seu centenari.

Obres i reformes al Districte

D’altre banda, el Regidor va enumerar totes les obres en marxa del Districte, així com les acabades. Dins d’aquest bloc va parlar de la propera inauguració del mercat de Sants. Alguns consellers van recriminar-li la pressa en fer obres i arreglar els problemes urbanístics ara que s’apropa el final del seu mandat.

Altres temes del ple van ser el transport públic a la Marina, sobre el que no se’n va aportar cap dada nova, els problemes de seguretat de la Bordeta i les zones més properes a la plaça Espanya o les felicitacions a totes les entitats que fan anys, com Folk Montjuïc.
Va haver-hi temps també per recordar la presidenta de la Diputació de Lleó, assassinada aquesta setmana.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.