Ferran Soriano torna amb l’exposició d’Escultura “AD INFINITUM”

Escrit de l’autor

Després d’uns anys de no exposar a Barcelona, la ciutat on vaig néixer, he volgut iniciar a tall de celebració amb dues exposicions – una fora de la ciutat – l’altra a aquest Centre, els meus 50 anys de dedicació a L’Art.

Soc conscient dels anys passats en aquesta brega, per un costat certament enriquidora, en l’aspecte vital i de fort creixement personal i, a través del qual, m’ha permès conèixer i freqüentar una quantitat de persones, algunes, referents per mi al llarg d’aquest trajecte, llocs, experiències que han conformat una manera de viure i d’entendre el món, i la condició humana, que no hagués arribat a conèixer mai segurament fent una altre activitat.

En aquesta exposició, bàsicament d’escultura i ha també dibuix, pintura i relleus, pretenc d’oferir un breu repàs de coses fetes els darrers anys, no mostrades i inèdites a Barcelona.

He posat els títols en llatí, un homenatge tal vegada a la mediterrània, molt present al llarg dels anys en la meva obra i, per mi, origen de les llengües que conformen una bona part del meu entorn i paisatge humà més pròxim.

Tanmateix doncs, reto un homenatge a l’Art en tots els seus àmbits, alguns dels que he treballat els ofereix-ho aquí, en aquesta mostra.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.