Els dibuixos del concurs “Dibuix infantil per Sant Jordi” s’exposen a la Casa del Rellotge

Redacció:Laura Sicilia

Fotografia:La Marina Viva

Arriba Sant Jordi, i un any més, la Marina Viva organitza, a la Casa del Rellotge, l’exposició dels dibuixos guanyadors del concurs que ha tingut lloc del 25 de març a l’11 d’abril “Dibuix infantil per Sant Jordi”. A partir del 23 d’abril, durant tota la setmana, les obres de l’Aitor Fernández, l’Elena Bueno, Pablo Moreno, Sergey Berenou i Xenia Tuleda, els premiats, es podran visitar al centre cívic. El dijous 25 d’abril -s’ha modificat la data- a les 18 h serà l’entrega de premis, packs complets de dibuix adaptats a cadascuna de les categories.

El concurs, que s’organitza per 4t any consecutiu, es divideix en 4 categories. La primera és per a nens i nenes de 3 a 5 anys, la segona per a nens i nenes de 6 a 8, la tercera va destinada als nens i nenes de 9 a 12 anys i la 4a categoria és per a nens i nenes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat i es divideix en dues subcategories, primària i secundària.

La manera d’escollir als finalistes aquesta vegada ha canviat, altres anys, els dibuixos es penjaven al Facebook i la gent votava, aquest cop, el jurat han estat membres de la Ludoteca Casa dels Colors, el Centre Cívic Casa del Rellotge, la Biblioteca Francesc Candel i La Marina Viva, que analitzant aspectes com els llenguatges visuals, les formes, els elements d’expressió plàstica, el color, la llum i el volum, simetria i composició i els llenguatges integrats van triar deu dibuixos per cadascuna de les categories. Després, ja si que va ser a través del Facebook de la Marina Viva que es van escollir els guanyadors a través dels “m’agrada” que van rebre els dibuixos prèviament seleccionats.

Al concurs d’enguany, han participat aproximadament unes 1.000 persones, encara no s’han comptat el nombre de dibuixos rebuts.

“Dibuix infantil per Sant Jordi” té un gran èxit al barri, cada any hi participen totes les escoles de la Marina, la Ludoteca Casa dels Colors, el projecte Imagina’t, la Fundació Mans a les Mans i inclús escoles que no formen part de la Marina com l’Escola Pau Vila.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.