La Festa Major de la Marina busca cartell

Ja s’ha iniciat el període per presentar-se a la 9a edició del concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, la qual es celebrarà del 21 al 24 de juny. El guanyador del concurs rebrà una compensació econòmica de 677 € bruts.

Des del 15 d’abril fins al 16 de maig, tots aquells interessats en presentar la seva creació al concurs, ho podran fer portant el cartell a la Unió d’Entitats de la Marina (c. de la Mare de Déu de Port, 363, local. Parc de Can Sabaté), o al Registre de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sants-Montjuïc (c. Creu Coberta, 104).

La temàtica del cartell és lliure però haurà de complir certs requisits:

– Ha d’incloure necessàriament les frases “Festa Major de la Marina”, el lema d’aquest any que és “Festa Major de la Marina, bacanals de Barcelona” i les dates de la celebració “Del 21 al 24 de juny del 2019”.
– Es valorarà positivament que el cartell porti algun element representatiu del barri de la Marina o la seva història.
– El format ha d’estar fet en un estil que permeti la fotoreproducció en quatre colors.

Si vols més informació sobre com presentar un projecte us deixem les bases del concurs.

El veredicte serà anunciat durant la primera quinzena de juny, el mateix dia que es farà la presentació de la Festa Major a la Sala Pepita Casanellas. Les obres no premiades es podran recollir a la Unió d’entitats de l’1 al 15 de Juliol.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.