El desaparescut Celler Peña protagonitza un curt que es projectarà al Bibliocurts

Els 90 anys del Celler Peña: el final d'una etapa
Els 90 anys del Celler Peña: el final d'una etapa

La passada festivitat de Sant Joan el celler que regentava la seva propietària, Maria Peña, baixava per darrer cop la persiana metàl·lica. En aquell període de temps, el director Manel Cortés va aprofitar per captar els darrers mesos de la vida del celler i la relació amb l’entorn dels veïns del carrer Aviador Franco.

Bibliocurts_PROMO_01 Audio ALBERTO_NO LOCUCIO.00_00_29_21.Still010
Imatge promocional del festival d’enguany

La seva obra anomenada “L’Aviador” explica la vida del carrer en el seu moment més àlgid com és la trepitjada de raïm de Plus Ultra. Mostra moments com el que la Maria Peña s’adreça a la recerca del raïm per a la festa del barri de Plus Ultra al camp.

El curt s’ha colat entre les 54 propostes finalistes d’enguany

La projecció del curt es farà el 24 de novembre a la biblioteca de Sant Gervasi – Joan Maragall on s’organitza el Festival de Curtmetratges de Biblioteques de Barcelona que celebra tres edicions i on s’hi projectaran 54 curts dels 450 curts presentats enguany.

El festival comptarà per a la seva inauguració tres curts d’origen grec que formen la projecció Atenes en Curt i que obriran dues setmanes i 9 sessions de projeccions que culminarà divendres l’1 de desembre amb el veredicte de jurat i públic.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.