Arriba la ‘Primavera artística’ de la Casa del Rellotge

La professora Carme Sabater donant les darreres instruccions a la sala d'exposicions de la Casa del Rellotge

La pintura i l’escultura tenen cabuda en una mostra on cada artista ha volgut recrear lliurement la seva inspiració, trobarem obres de diferents dimensions, sense una late motiv clar, els autors de les peces han plasmat un ampli ventall de temes que van des de les rèpliques d’autors com el ‘Crist’ de Dalí o ‘La noia de la perla’ de l’holandès Johannes Vermeer fins als retrats més acurats propis, passant pel paisatgisme o la introspecció d’un estil propi.

Vull que se sentin contents de fer-ho, perquè és un plaer pintar

La responsable de la mostra és la professora encarregada del curs, Carme Sabater que ens ha explicat que “hi ha persones que han demostrat uns treballs meravellosos, són extraordinaris, però no per mèrit meu ni de ningú, sinó dels autors. Hi ha obres que tornant-les a veure he pensat “ostres que maco“” i afegit “els autors són els que tenen el mèrit de les seves obres, els altres tenim només el mèrit d’engrescar-los“. Parlant sobre la inauguració ha assegurat que se sent il·lusionada per mostrar aquestes peces als veïns i veïnes i sobre la varietat de temes ha declarat “no m’agrada posar premisses per a res que la gent que s’expressi com li agrada. Vull que se sentin contents de fer-ho, perquè és un plaer pintar“. Finalment ens ha explicat un secret que volem compartir amb els nostres lectors, als quadres de temàtica de paisatges, mireu-los de lluny, us sorprendran.

Hem parlat amb dues autores que avui exposen en aquesta mostra; Carmen García, autora d’un quadre fet amb peces de ceràmica ha declarat “jo ja vaig participar l’any anterior i és un moment molt maco que vivim amb els companys de fa molt de temps” i ha afegit “estic contenta” sobre la seva participació d’enguany; l’artista Veli Blanco celebra tres anys fent el curs i en aquesta edició exposa dues obres, ha respost per la seva banda, “em sento fantàstica, som aquí posant el nostre art”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.