Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

Festa Major d’Hostafrancs

Divendres 29 de setembre al 8 d’octubre. Diferents espais. El programa combina les activitats més tradicionals amb algunes de noves, enguany que es commemoren els 160 anys del trasllat de la imatge de l’Àngel Custodi a l’església del carrer de Vilardell, cosa que va fer que el 1879 es comencés a celebrar aquesta festa major al barri..

Mostra de Comerç a Joan Güell

Dissabte 30 de setembre, tot el dia. Carrer de Joan Güell. Els comerciants ompliran el carrer amb la seva oferta apropant-se als vianants. La jornada l´organitza l´Eix Comercial Sants les Corts amb la col·laboració dels districtes de Sants-Montjuïc i les Corts.

Espectacle ‘El bosc de Grimm’

Del 23 de setembre a l’1 d’octubre. Caixa Fòrum (Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8). El bosc de Grimm és un espectacle inspirat en l’atmosfera dels contes de fades a través de la peça musical “Ma mère l’Oye”, del conegut compositor Maurice Ravel.
L’espectacle, sense text, s’explica a través de la partitura musical i s’escenifica amb teatre gestual, titelles i projeccions. Una tornada a la innocència en una revisió contemporània dels contes de fades recopilats per Charles Perrault i els germans Grimm.

Barcelona Tattoo Expo

Diumenge 17 de setembre a les 10:00h. Fira de Barcelona (Av Reina Maria Cristina, 1*13). Un ventall d’activitats, entre les quals podem trobar un concurs de tatuadors novels, exposicions, seminaris per a professionals, música i, sens dubte, tatuatge en la seva essència més pura.

Exposició “Aquell estiu del ’92’

Del 25 d’abril a l’1 d’octubre. Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona (Av Estadi, 60) Amb motiu del 25è aniversari de l’esdeveniment esportiu més important de la història de la ciutat, la Fundació Barcelona Olímpica presenta Aquell Estiu del ’92, un espai dinàmic i commemoratiu dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona´92.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.