Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

Cinema de terror a La Marina

Pl Teresa Claramunt. Divendres 15 de setembre, a les 21.30 h. Amb l´objectiu de dinamitzar les petites places de la Marina arriba aquesta iniciativa impulsada per la voluntat dels propis joves del barri, avui es projectarà la cinta ‘Zombie Camp’.

Inauguració del nou poliesportiu de la Marina

Carrer del Coure. Dissabte 16 de setembre, a les 10:00 h. Aquest dissabte us proposem una gimcana veritablement poliesportiva: tothom que hi vingui entre les 10 i les 14 h podrà fer un tastet de bàsquet, futbol-sala, beisbol, rugbi, atletisme, tamborí, escacs, arts marcials de la mà dels clubs de la Taula d’Esports i la Unió d’Entitats de la Marina que practiquen aquestes disciplines, i que aquest dissabte les ensenyaran a tothom que vulgui iniciar-s’hi. A més, entre les 11.30 i les 12.30 h, podràs ballar jazz amb el Centro Cultural Estrellas Altas i afrobeat amb la Generació Guineocatalana “Virgen de Bisila”. Els voluntaris de La Marina Viva i l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL) dinamitzaran la jornada.

La festa de la trepitjada de raïm a Plus Ultra

Plus Ultra.Enguany la 32a trepitjada i degustació del most tindran lloc diumenge, 17 de setembre, però la festa s’allarga durant tot el cap de setmana amb un ampli programa d’activitats que arrenca divendres amb una missa i una cantada d’havaneres (grup Folk Montjuïc), i acaba diumenge amb el correfoc dels Diables de Port. Durant aquests dos dies, a Plus Ultra trobareu música, gastronomia i diverses activitats per a tots els gustos, coordinades per l’Associació de Veïns de Plus Ultra.

Festa del Col·leccionista a Poble Sec

Diumenge 17 de setembre a les 10:00h. Pista Poliesportiva Les Tres Xemeneies (Vila i Vilà, 34). Diumenge 17, de 10 a 13 h, la pista poliesportiva de les Tres Xemeneies esdevé l’espai d’intercanvi per a tota mena de col·leccionistes: Punts de llibre, plaques de cava, sobres de sucre, pins, escuradents personalitzats, calendaris de butxaca, adhesius, tap corona, Nancy i sotagots.

Setmana de la Mobilitat

Diferents indrets de la ciutat. Del 16 al 22 de setembre. La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 se celebra del 16 al 22 de setembre a Barcelona amb un programa ampli d’activitats organitzades per l’Ajuntament, entitats i associacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire. La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.