L’Espai Jove La Bàscula i La Marina oferiran un taller de ràdio

Dins l’oferta habitual de tallers organitzats per l’Espai Jove La Bàscula, aquest any se n’hi suma un de nou. Es tracta del taller de ràdio, que s’organitzarà conjuntament amb La Marina, el mitjà de comunicació que gestiona l’Associació de Mitjans de Comunicació Local.

La intenció d’aquest taller és donar a conèixer el món de la comunicació de proximitat i, en especial, de la ràdio als joves del barri. S’organitzarà en sessions setmanals en què cada unitat treballarà diferents aspectes sobre el mitjà.

Els joves aprendran tant a fer de tècnics com de locutors, segons els gustos del grup, així com a preparar un programa de ràdio i a fer-ne el guió.

L’objectiu és que el grup de joves que participin en el taller acabin que els serveixi com altaveu on puguin explicar les coses que més els interessen i preocupen, com ara les activitats del barri orientades a gent jove.

Aquesta nova proposta sorgeix de l’Espai Jove La Bàscula. Oriol Nieto, director del centre, considera oportú poder “aprofitar els serveis de la ràdio”, especialment pel fet que l’associació té la seu en aquest espai.

Segons Joan Barutel, president de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local, “aquesta és una oportunitat important” per l’entitat, ja que des de fa temps “volíem estar vinculats de l’Espai Jove La Bàscula”,

El cost del taller és de 10 bàsculos, una moneda d’intercanvi de temps, així que no deixa de ser gratuït, ja que es tracta d’un cost simbòlic. Els bàsculos és una iniciativa de La Bàscula per tal que els tallers siguin accessibles a tothom. Els usuaris podran obtenir-los col·laborant amb les activitats que organitza el centre fent allò que li cridi més l’atenció.

Les inscripcions al taller seran obertes fins al 26 de setembre, i es poden fer directament a l’Espai Jove La Bàscula o trucant al telèfon 93 422 43 00. També podeu obtenir més informació entrant al web del centre www.labascula.cat

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.