Presenten la Mostra de Cultures del món a La Marina

Organitzat pel Projecte Imagina’t / La Marina del Prat Vermell el proper dijous 6 de juliol a les 17 h tenen previst una Mostra de Cultures del Món a la plaça Falset on faran arribar les tradicions més properes i llunyanes als visitants.

Nieves Batista ha estat aquest matí a la redacció de La Marina i ens ha explicat que en un futur tenen la intenció d’apropar encara més les cultures del barri que enguany han quedat excloses, com la cultura de les Filipines, pakistanesa, entre altres. Batista ha afegit sobre la tasca del Imagina’t que “els infants que assisteixen al projecte (Imagina’t) han conegut de què tracta les diverses cultures, que són persones com qualsevol altre, però els mouen la passió pel que fan“.

El projecte Imagina’t ofereix suport a les famílies, als infants i adolescents per a atorgar suport educatiu, social a la comunitat.

Us deixem amb el fragment de l’entrevista que hem fet i que el podreu escoltar aquesta tarda a les 18h al programa Amb veu de dona de La Marina FM presentat per Mari Carmen Fernández.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.