Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana. Rellotges Espai expositiu Casa del Rellotge. Inauguració, divendres 9 de juny, a les 19 h. Exposició fotogràfica a càrrec del Club de Fotografia Casa del Rellotge. buy albion gold Com a homenatge al nom d’aquest Centre Cívic, fem un petit repàs als instruments que utilitzem per mesurar el temps. Tota mena i tot tipus de rellotges.

Las Polis

Jardí exterior de la Sala Pepita Casanellas. buy albion gold Divendres 9 de juny, a les 20 h. Duo clown a càrrec de la Cia. cheap albion gold Las Polis. Dues dones policies són les encarregades de vetllar per la seguretat i per a això realitzen un ampli i divertit desplegament dels seus recursos per mantenir les bones formes i preservar el control. cheap albion gold El preu és gratuït. buy albion silver

Festa Major de Can Clos

Plaça del Mig. albion gold De divendres 9 a diumenge 11 de juny. El veïnat de Can Clos viu aquest cap de setmana la festa major a la plaça del Mig i al pati de l’escola, amb balls, activitats infantils, esmorzar, sopar i, diumenge, paella popular. Consulta aquí tota la programació.

Exposició: ‘Associació d’Artistes de la Marina’

Biblioteca Francesc Candel. albion silver Fins al 30 de juny en horari de biblioteca. L’Associació d’Artistes de la Marina vol compartir amb els veïns i amics de la Marina part de la feina que es realitza a la seva associació i, alhora, mostrar la diversitat i harmonia de les seves obres a través del pinzell. cheap albion silver

Mecal Air

Poble Espanyol de Montjuïc. Tots els divendres a partir de les 20h. Amb l’estiu arriba una nova edició del Mecal Air: sessions a l’aire lliure amb menús temàtics i amb una barbacoa complementària per acompanyar les imatges amb un bon sopar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.