Bacanals de La Marina, comença l’estiu!

L’estiu comença amb els gelats, la síndria, la platja però sobretot… Amb les festes populars!

Des del 23 fins al 26 de juny es varen celebrar al nostre barri La festa major de La Marina com a esclat de les Bacanals de Barcelona.

A l’acte es va sumar tot el barri, des dels infants fins als més grans on tots varen gaudir de la música, del ball, del menjar, de les nostres tradicions, però sobretot, de gaudir i de sentir el calor estival.

Les Bacanals de las Marina, proporcionat per l’Ajuntament de Barcelona i la Unió de Entitats de La Marina, presidit per Antonio Guillén, varen fer possible que diferents entitats col·laboressin en aquest festival com: AVV Can Clos, AVV La Vinya, AVV Sant Cristòfol, Associació Cultural Catalunya Sardanista, Associació de Comerciants de La Marina, Associació de Comerciants del Mercat de La Marina, CC Estrelles Altes, Club Petanca Casa del Rellotge, Diables i Espurnes del Port, Esplai La Platgeta de La Marina, Folk Montjuïc, Fundació Banc dels Aliments, Gegants de la Marina, Fundació Mans a les Mans, Integrasons, La Marina Viva, Taula d’Esports de la Marina i Taula de Dones La Marina.

El 23 de juny entre el pas de la revetlla i la festa de Sant Joan començà amb l’arribada de la Flama del Canigó i la encesa de la foguera.

El 24, dia de Sant Joan, diverses associacions es varen proposar un vertader espectacle de música i dansa.

Arribant al dia 25 on l’esport fou la protagonista a la V Milla BAUHAUS de La Marina.

 Finalment el diumenge 26, els nostres gegants dansaren per tots els mariners i marineres, on també la solidaritat es va fer ressò a la festa amb una recapte d’aliments sota el lema ‘’La fam no fa vacances’’ passant per algunes de les activitats aquàtiques oferides per l’AGBAR. I com a cloenda, i com ja n’és tradició al barri, el Concurs de Paelles al Centre Cívic Casa del Rellotge.

Per més Bacanals marineres!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.