El Nadal de La Marina: festa, il·lusió i solidaritat

La Marina Solidària

Una vegada més, la tercera edició de La Marina Solidària ha estat un èxit. Gràcies a la participació de la gent del barri es van recollir gairebé 750 joguines i més de 250 nens i nenes han rebut aquest dimecres 6 de gener el seu regals de reis. També es va recollir el material escolar que anirà destinat a projectes educatius i esplais del barri.

L’Associació de Veïns de Sant Cristòfol, les Parròquies de Mare de Déu de Port, Sant Bartomeu i Sant Cristòfol, Diari La Marina – La Marina FM i Unió Entitats De la Marina us volem donar les gràcies. L’any vinent molt més! Bon Any a tothom!

Sorteig de 500 euros de l’Associació de Comerciants de La Marina

Inés del Torn ha sigut la guanyadora d’aquest sorteig realitzat en el programa matinal “Més a prop teu” conduit per Xavi Artiga, de la Marina FM. Una molt bona manera de començar aquest 2016. Enhorabona!

Patges reals i Reis Mags

El diumenge 3 de gener, la Plaça de la Marina va ser novament escenari de la il·lusió de molts nens i nenes que van fer entrega de les seves cartes als patges reials per als Reis Mags. El dia 5, aquesta il·lusió va explotar entre llums, brillantor i creativitat i va marcar el tradicional recorregut de les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar.

La Unió d’Entitats i el Districte de Sants-Montjuïc van tornar a organitzar l’acte, amb la col·laboració d’altres entitats.

Un arbre de Nadal amb colors i fantasia

Es va fer amb material reciclable, amb ampolles d’aigua de plàstic i fusta i va comptar amb la col·laboració de totes les escoles i esplais del barri. Es va il·luminar el dia 11 de desembre amb un acte que va congregar a centenars de famílies a la Plaça de la Marina.

L’organització va estar a càrrec del Centre Cultural Estrellas Altes, la Unió de Entitats i el Districte de Sants-Montjuïc. Alhora, van col·laborar-hi els artistes Diego García i Benito Maín.

Un pessebre vivent per no oblidar

A més d’un va sobtar l’escenografia que va aconseguir el pessebre vivent aquest any al barri. L’organització impecable, l’elecció apropiada de l’espai i una excel·lent il·luminació van acompanyar un acte en què veïns i veïnes es van reunir per poder gaudir-lo el passat dissabte 19 de desembre des de les sis de la tarda als Jardins dels Drets Humans.

En total van haver 32 escenes i l’organització va estar a càrrec del Centre Cultural Estrellas Altes, la Unió de Entitats i el Districte de Sants-Montjuïc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.