La Marina FM canviarà el seu nom per Districte 3 Ràdio

Així ho ha comunicat el president de l’AMCL, l’entitat que gestiona l’emissora de ràdio La Marina FM. En una aposta per tornar a ser la ràdio de referència al districte de Sants-Montjuïc, renaixerà de nou Districte 3 Ràdio, una marca que s’havia establert com a pionera als nostres barris des de 1994.

La nova emissora podrà sintonitzar-se al 102.5FM, la freqüència que ara mateix està utilitzant La Marina FM. Amb aquest canvi també s’inclouen noves freqüències en altres districtes de la ciutat de Barcelona amb la creació d’una emissora per cadascun dels 10 districtes.

El mapa radiofònic liderat per l’Associació de Mitjans de Comunicació Local quedaria distribuït a Barcelona de la següent manera:

[row][double_paragraph]

  • Districte 1 Ràdio (88.0 FM) – Ciutat Vella
  • Districte 2 Ràdio (103.8 FM) – Eixample
  • Districte 3 Ràdio (102.5 FM) – Sants-Montjuïc
  • Districte 4 Ràdio (104.6 FM) – Les Corts
  • Districte 5 Ràdio (103.2 FM) – Sarrià-Sant Gervasi

[/double_paragraph][double_paragraph]

  • Districte 6 Ràdio (105.5 FM) – Gràcia
  • Districte 7 Ràdio (106.3 FM) – Horta-Guinardó
  • Districte 8 Ràdio (107.8 FM) – Nou Barris
  • Districte 9 Ràdio (104.8 FM) – Sant Andreu
  • Districte 10 Ràdio (101.3 FM) – Sant Martí

[/double_paragraph] [/row]

 

Aquestes noves emissores podran escoltar-se també a través d’Internet gràcies al portal www.districteradio.cat, que es troba en fase beta, i les futures aplicacions per a mòbils.

A més a més, totes les emissores produiran contingut de proximitat que serà compartit en xarxa a través de l’emissora local Barcelona FM, en la qual es destinarà una hora per emissora i en consonància amb el seu districte. Així doncs, a les 3 de la tarda els veïns de Sants-Montjuïc (Districte 3) podran informar-se de l’actualitat del barri també al 91.0FM, mentre que els que visquin a Gràcia (Districte 6) s’hauran d’esperar fins a les 6 de la tarda. Aquest fet no ha agradat especialment a l’alcalde Xavier Trias, que ha comunicat que “potser seria millor que posessin música tot el dia i si hi ha alguna notícia ja connectem amb ells”.

El nou grup d’emissores, que ja ha començat les seves emissions en proves a través del portal web, es posaran en funcionament a partir de l’1 de gener de 2015.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.