Ja podeu llegir La Marina al portal iQuiosc

Des del passat mes de maig, la publicació dels barris de la Marina s’estrena al portal digital iquiosc.cat amb l’objectiu, novament, de crear un nou canal d’informació i participació i a la vegada potenciar el contacte directe amb els lectors. En aquesta pàgina, els usuaris podràn consultar en format digital totes les edicions de La Marina, a banda de poder fer-ho a l’hemeroteca del web de la publicació.

Més d’un centenar de publicacions periòdiques en català estan disponibles en aquesta plataforma. L’aplicació permet llegir les versions digitals de revistes especialitzades, diaris d’informació general o premsa comarcal directament a l’ordinador,o als aparells iOS i tenir les diferents subscripcions aplegades en una mateixa biblioteca. Iquiosc, és un projecte conjunt de l’APPEC amb dues associacions més: la Catalana de Premsa Comarcal i la de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals.

El seu catàleg inclou publicacions tan variades com Enderrock”, “Sàpiens”, “Time Out Barcelona”, “Serra d’Or”, “El Diari ARA” o “El Ripollès”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.